Sønder Ommes nye sognepræst, ordination og indsættelse

Det er med stor glæde, at Sønder Omme Menighedsråd kan oplyse, at vi pr. 1. juli 2019 har ansat Jacqueline Moustgaard Thiesen som ny præst i Sønder Omme.

Jacqueline er nyuddannet teolog fra Københavns Universitet og har midt i juni 2019 afsluttet undervisning på pastoralseminariet i København. Jacqueline flytter, sammen med sin mand Christian, der er orlogskaptajn i søværnet samt deres to børn Madeline på 3 år og Anders på 6 år, ind i den nyrenoverede præstebolig i starten af juli måned.

Der vil de kommende uger være flere arrangementer som alle er velkomne til at deltage i.

Den 3. juli kl. 16.30: Ordination i Ribe Domkirke - alle er velkomne.

Menighedsrådet har bestilt en bus, der kører til/fra Ribe og der er afgang fra Multicentret kl. 15.00. Det koster 50 kr. at komme med bussen frem og tilbage, tilmelding skal ske til Anna-Marie Christensen på tlf. 40526302.

Den 7. juli kl. 10.00 er der indsættelse i Sønder Omme kirke - alle er velkomne.

Efterfølgende er menighedsrådet vært ved en let frokost på Sønder Omme kro.

Vi håber, I vil hjælpe til med at få familien til at føle sig velkomne her i Sønder Omme og vi glæder os til at se mange af jer i både Ribe den 3. juli og i Sønder Omme kirke den 7. juli

Med venlig hilsen Sønder Omme Menighedsråd

Besé den gennemrenoverede præstegård

Før Sønder Ommes nye præstefamilie flytter ind i præsteboligen, er der mulighed for at besé, hvordan præstefamilien kommer til at bo. Fredag den 28. juni mellem 16 - 18 er der  således åbent hus i den gennemrenoverede præstebolig.

Siden pinse spiller kirkens klokkespil indtil videre:

9.00 I østen stiger solen op

12.00 Det dufter lysegrønt af græs

15.00 Gak ud min sjæl, betragt med flid

21.00 En yndig og frydefuld sommertid

Næste gudstjeneste i Sønder Omme kirke

Anden søndag i Trinitatis den 30. juni 2019 kl. 09.00 er der gudstjeneste ved pastor Karin Merete Rahbek-Engmarksgaard

Der prædikes over  Lukas 14,16-24

4 Giv mig, Gud, en salmetunge,

68 Se, hvilket menneske,

320 Midt iblandt os er Guds rige

404 Lover Herren, han er nær,

473 Dit minde skal, O Jesus, stå - med mindre andet noteres, så synges den altid efter nadveren

Vil man vide, hvornår næste gudstjeneste finder sted i Sønder Omme kirke, så gå ind under rubrikken "gudstjenester"

Vil man læse kirkebladet på nettet,

er det meget let. Ude til venstre i indholdslisten står "kirkeblad" - gå ind her og luk med et klik op for kirkebladet, så kan man bare læse løs. Også af tidligere blade, om man søger noget. Dobbeltklikker man på teksten, kommer den op i stor størrelse

Nyheder

Ebbe Nyborg skriver i bind 4 om Danmarks kirker om det gamle Vejle Amt og om Sønder Omme kirkeLæs mere

Viser resultater 8 til 8 af 8

< Forrige

Side 1

Side 2

Kirkens åbningstider

Velkommen til Sønder Omme sogns hjemmeside

døren i tårnindgangen er åben fra maj- august alle dage 8.00-20.00

sep.- apr. alle dage 8.00-17.00

Så har du lyst til at se kirken og dens indretning er du velkommen til at se dig omkring.

Eller har du brug for en stille stund med dig selv og dine tanker, står døren åben for det samme