Besked om næste gudstjeneste: Scroll ned under billedet af kirken i aftenbelysning!

Konfirmandhold 2019-2020, indskrivning

Kort tid efter at skoleåret er begyndt, begynder også konfirmandundervisningen i præstegården. I dette skoleår ligger konfirmandundervisningen torsdag morgen.

De kommende konfirmander med deres forældre inviteres til gudstjenesten søndag den 25. august og efterfølgende introducerer sognepræsten i konfirmandstuen det kommende års gang. Ved samme lejlighed foretages indskrivningen.

Du kan allerede nu tilmelde dit barn via folkekirken.dk

Siden 18. august spiller kirkens klokkespil:

9.00 Giv mig Gud en salmetunge

12.00 Befal du dine veje

15.00 Herre Jesus vi er her

21.00 Der står et slot i Vesterled, søndag dog: Jeg er træt og går til ro!

Næste gudstjeneste i Sønder Omme kirke

tiende søndag efter Trinitatis den 18. august 2019 kl. 10.00 er der gudstjeneste ved pastor Jacqueline Moustgaard Thiesen:

Der prædikes over Lukas 19,41-48

749 I ØSTEN STIGER SOLEN OP

299 ÅND OVER ÅNDER

321 O KRISTELIGHED

323 KIRKEN DEN ER ET GAMMELT HUS

367 VI RÆKKER VORE HÆNDER FREM

862 (i 100 salmer) GÅ I LYSET MED MØRKET

473 Dit minde skal, O Jesus, stå - med mindre andet noteres, så synges den altid efter nadveren

Vil man vide, hvornår næste gudstjeneste finder sted i Sønder Omme kirke, så gå ind under rubrikken "gudstjenester"

Vil man læse kirkebladet på nettet,

er det meget let. Ude til venstre i indholdslisten står "kirkeblad" - gå ind her og luk med et klik op for kirkebladet, så kan man bare læse løs. Også af tidligere blade, om man søger noget. Dobbeltklikker man på teksten, kommer den op i stor størrelse

Nyheder

Ebbe Nyborg skriver i bind 4 om Danmarks kirker om det gamle Vejle Amt og om Sønder Omme kirkeLæs mere

Viser resultater 8 til 8 af 8

< Forrige

Side 1

Side 2

Kirkens åbningstider

Velkommen til Sønder Omme sogns hjemmeside

døren i tårnindgangen er åben fra maj- august alle dage 8.00-20.00

sep.- apr. alle dage 8.00-17.00

Så har du lyst til at se kirken og dens indretning er du velkommen til at se dig omkring.

Eller har du brug for en stille stund med dig selv og dine tanker, står døren åben for det samme