Dagbøger; foredrag m.m.m. siden 2017

Blandt foredragsholdere i konfirmandstuen har vi haft besøg af tidligere chefredaktør Arne Mariager, der belevent fortalte om sit nære forhold til bøgernes bog, til bibelen

Sdr. Omme menighedsråd arrangerer foredrag, sangaftner, koncerter m.m.

Se hvornår det næste arrangement er, i kalenderen på forsiden.

Dagbog for 2017, foredrag m.m.:

I marts havde vi besøg af organist Willy Egmose fra Skjern, der fortalte om nye salmer, bl.a. sine egne.

På grundlovsmødet i juni talte oberst Lars Møller

I oktober en glimrende koncert og violinaften i kirken med ægteparret Kajetan fra Odense.

I december havde vi julekoncerten, der i år blev leveret os af det pragtfuldt syngende Det fynske Kammerkor under ledelse af Alice Granow

I løbet af efteråret havde vi babysalmesang i kirken såvel som besøg af dagplejemødre med alle deres børn.

Dagbog for 2018, foredrag m.m.:

I januar lægger vi ud med en aften om vores store komponist Niels W. Gade. Organist emeritus og meget mere Steen Lindholm giver koncert i kirken og samler os siden over kaffen til billedfortælling om Gade og til fællessang. På billedet spiller Lindholm Niels W. Gades Tre Tonestykker opus 22. Her er brug for bladvending, så Lindholms gamle elev måtte bistå ham! (foto:Aksel Fredensborg)

I februar besøger sognepræst og debattør Sørine Gotfredsen os med sit foredrag "Friheden og ondskaben".

Babysalmesangshold i januar - februar - marts afsluttes den 14. marts. Et glimrende hold på fem mødre med børn. Da Linda havde problemer med en opereret hånd, fik vi følgeskab af Joan Bindesbøl, der gik ind på holdet med begejstring og dygtighed. Tak Joan!

Påsken den 1. april havde vi i forbindelse med påskegudstjenesten besøg af sopranen Kirstine Bonde, som tidligere har gæstet os. Hun sang nogle af vore stærke påskesalmer i løbet af gudstjenesten.

4.maj i kirken og i konfirmandstuen ved domorganist Kristian Olesen og hans datter Anna, der er mezzosopran

13. maj grandios fest i kirke og i præstegård. Sognet sagde farvel til sin præst gennem 24 år, Elna Lasthein