Du er her:

Nørkleklub

Kaffe og Strik af dåbsklude og andet. Alle er velkomne til at være med.

I Sdr. Omme Kirke er der tradition for at give de ny-døbte børn en strikket dåbsklud med ved barnedåben som et minde om deres store dag og ikke mindst indlemmelse i kirkens og det kristne fællesskab.

Men vi mangler dåbsklude, og ikke mindst mangler vi søde strikkedamer og mænd, der har lyst til at blive ved med at holde traditionen i live.

Derfor vil vi i Sdr. Omme Kirke gerne invitere jer der har tid og lyst, til strik, hækling, kaffe og the tirsdag den 28. januar kl. 10.30 i konfirmandstuen ved præstegården.

Ved første møde vil vi i fællesskab beslutte, hvor ofte og hvornår strikkemøderne derfra skal ligge.

Alle er naturligvis velkomne, både strikke/hæklenovicer og garvede håndarbejdere. Skulle det knibe med at huske nogle af strikketeknikkerne, så hjælper vi hinanden.

Kirken stiller an med garn, mønstre, kaffe, the og en lille kage.

Spørgsmål kan rettes til sognepræsten på telefon 29128005.

Del dette: