billeder fra årets påskekoncert 2019 med High Five

09.04.2019

Mandag den 8. april 2019 havde Sønder Omme kirke besøg af vokalgruppen High Five, syv drenge med høje og lyse stemmer, der er plukket ud af Haderslev domkirkes drenge- og mandskor på 65 medlemmer.

Koret er stiftet af Haderslev Domkirkes organist Henrik Skærbæk Jespersen, der også dirigerede og ledede koret i Sønder Omme. Desuden spillede han brillant på vores lille trofaste Marcussen orgel.

En dejlig aften, vores graver Birgitte Birkbæk havde pyntet kirken festligt op i påskens toner, og vores andenorganist, Aksel Fredensborg, var endnu engang på plads i kirken med sit fotoapparat, tak Aksel! Se lige på disse knægte, der kan bruge munden til at synge med - SYNGE JA! Når man ser dem, kan man ikke være i tvivl om, at sangen er væsentlig for os - for os alle.

Del dette: